Strani

četrtek, 8. september 2011

O tem, kako me je osrečila pošta iz Ljubljane

Z revijo MMkreativ sem se ponovno srečala v Univerzitetni knjižnici Maribor, kjer sem jo z veseljem spet prelistala in se po listanju odločila, da jo vzamem domov. Odločitev se je izkazala kot zelo komplicirana zadeva. Postopek za izposojo revije je namreč izredno dolg, ker se revij načeloma ne izposoja, če pa se jih, je knjižničarkam zgleda onemogočena klasična izposoja preko računalnika. Zato za izposojo dobite najprej na majhen listek s svinčnikom napisano dovoljenje. temu sledi še pisanje dovoljenja v zvezek in šele nato si lahko revijo izposodite v prvem nadstropju in vse to za 2 dni. Skratka, ker mi je revija že dolgo všeč in ker hitro zmanjka na prodajnih mestih sem se odločila, da pišem urednici, če bi mi lahko morda oni poslali revije. In tako sem s prijaznim odgovorom dobila vse tri do sedaj izdane revije domov v 2 dneh! Starejše številke celo po polovični ceni. Zelo priporočam;)



Revija je namenjena vsem, ki jih zanima oglaševalski biznis. V njej so predstavljena večinoma nagrajena dela raznoraznih festivalov, intervjuji s strokovnjaki tega področja, agencije in mladi upi slovenskega oglaševanja.

4 komentarji:

  1. Tudi jaz MM kreativ obožujem. Je pa tudi fajn, ker je v celoti objavljen na spletu. Prijetno branje ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ful je fajni:) Škoda da ne izhaja bolj pogosto:)To je edina slovenska revija v tem smislu ne?

    OdgovoriIzbriši
  3. Po vsej verjetnosti, ja. Jaz sem do sedaj naletela samo na njo. Sicer pa menim, da je za našo malo Slovenijo dovolj ena in ta kvalitetna :) Lahko bi pa pogosteje izhajala. Mesečnik ne bi bil slab :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja se strinjam o mesečniku:)Ampak dobro, lahko mso veseli, da je vsaj nekaj:) Sem pa v Leclercu zadnjič naletela na Coputer Arts;) Poznaš?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...