Strani

sreda, 6. marec 2013

Jutro na balkonu

Končno so prišli bolj topli dnevi in z njimi možnost, da začnemo uživati prve sončne žarke na balkonu. Balkon jemljem kot prostor, kjer si lahko resnično vzamem trenutek zase, saj na njem ni odvečnih motilcev pozornosti. Opažam pa, da zelo malo ljudi ceni svoj balkon in da dejstvo, da se nahaja zunaj hiše, jemljejo zelo resno. Uporabljajo ga za stresanje prahu, sušenje perila, kakšen čik ali za odvečno kramo, ki se je nabrala v stanovanju...Tukaj v večstanovanjskem kompleksu je to še posebej očitno, saj poged iz balkona seže tudi na druge balkone:)
Ker je pomlad pravšnja za prekinitev te navade, za navdih prilagam nekaj res simpatičnih ureditev, ki niso stroškovno nedostopne, zahtevajo le željo, da vašemu balkonu vdihnete dušo...Recept je zelo preprost, kakšna roža tu in tam, pisana blazina, mizica ali stol, za kar lahko uporabite tudi odvežno leseno "kišto" ali paleto:)
Pomislite zakaj ne bi jutra začeli s čajem na balkonu, pa ne kateremkoli in kakšnemkoli, ampak tistem, ki ste ga skrbno dodelali po vašem okusu;)

 Vir: Pinterest



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...